Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon polecacie z Sony Ericson

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki polecacie telefony z tej marki ,ponieważ chciałbym sobie kupic na wakacje?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Dodam ,że nie chce dotykowych tylko z normalnymi klawiszami.

Edit@

Przeznaczę tak ok. od 150 do 230zł

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Sony Ericsson K800i xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja mam Se Zylo, bardzo mi się podoba. Walkman (muzyka w formacie flac) + ekran 2,6 cala, slider (taśma mi się nie popsuła po 80 tyś rozsunięć), głośny i ogólnie bardzo polecam ;]

11hbhnt.png

Opublikowano

Wszelakie będą chujowe, jak chcesz słuchać "muzyki", to kup sobie porządnego playera, bo żaden telefon (nawet te "walkmany" co odtwarzają wszystkie formaty, nawet flac) będą gorsze niż zwykły odtwarzacz za 150 zł.

Innym razem.

Opublikowano

Za 230 zł nie kupisz dobrego, nowego telefonu, więc zapomnij.

Do muzyki polecam Ci po prostu jakiś porządny odtwarzacz MP3/MP4, a plany o telefonie na razie zostaw...

Opublikowano

Chciałym ,aby robił dobre zdjęcia,do gier,muzyki,pisania sms

Opublikowano

Ja mam w995, mi ogólnie pasuje, aparat dobry, do słuchania muzyki miodzio ;) Tylko, że on trochę droższy jest... ja go kupiłem za 600 zł ;x

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...